Ceasar Groep

Klantcase
VRAAG

Om het 25-jarig bestaan van de Caesar Groep te vieren, zijn wij gevraagd om mee te werken aan een herinneringsboek met foto’s van medewerkers en hun kinderen. Caesar Groep wilde graag aandacht besteden aan deze feestelijke mijlpaal en uitdragen dat het een familiebedrijf is.

WERKWIJZE

We organiseerden een fotoshoot waar zowel medewerkers als hun kinderen aanwezig waren. Door grapjes te maken met de kinderen en ze in serieuze settings neer te zetten, creëerden we een ontspannen sfeer.

Tijdens de interviews blikten we met medewerkers terug op 25 jaar Caesar. De opgehaalde anekdotes zijn zo specifiek mogelijk in het boek opgeschreven.

RESULTAAT

Een herinneringsboek vol foto’s en persoonlijke verhalen, die is verspreid onder medewerkers en klanten.

“Marlette heeft een hele fijne, ontspannen manier van samenwerken. Zo nam ze een prachtige foto van mij en mijn dochter Madelief zonder dat wij dit doorhadden. Ze wist mijn verhaal prachtig te vertalen in woorden, die alles zeggen!”

Theo de Wolf – Caesar Groep

Directeur Theo met zijn dochter Madelief.

“Wij zijn een mensenbedrijf. Het draait niet alleen om jou als werknemer, maar vooral om jou als persoon. Ik hoop dat mensen zich thuis voelen bij ons. Dat ze zichzelf zijn. Daarom wilden we graag foto’s met onze kinderen maken. Niet alleen omdat kinderen de toekomst zijn, maar ook omdat familie misschien wel het belangrijkste onderdeel van jezelf is.”