FNO

Klantcase
VRAAG

Met het programma ‘Gezonde Toekomst Dichterbij’ ondersteunt FNO projecten die bijdragen aan de gezondheid van kwetsbare mensen. Om het resultaat van dit programma zichtbaar te maken, vroeg FNO ons om een video- en fotoserie te maken van de deelnemers.

WERKWIJZE

Wij nemen het gehele productieproces voor FNO uit handen. We leggen contact met de deelnemers om hun verhaal te horen en maken een script. Tijdens de draaidag wordt er documentaire-stijl gefilmd, om ervoor te zorgen dat de echte verhalen naar boven komen.

RESULTAAT

In totaal maakten we 7 krachtige, persoonlijke portretten van deelnemers van het programma. Als aanvulling maakten we teasers en foto’s die gebruikt zijn op social media en in andere media-uitingen.

“Elke keer is het samenwerken met Marlette weer een verademing. Het is zo bijzonder hoe Marlette iedereen op het gemak weet te stellen, een intieme setting weet te creëren en zo de mooiste verhalen maakt. De mensen die gefilmd worden vertrouwen haar en laten zichzelf écht zien. Ik zie nu al uit naar een volgend project samen en de prachtige verhalen die daaruit gaan komen.”

 

Nina Goode – FNO