Oranje Fonds

Klantcase
VRAAG

Wij worden op vaste basis gevraagd om video’s te maken van de projecten die het Oranje Fonds steunt. Op die manier helpen we het Oranje Fonds aan online zichtbaarheid.

Daarnaast hebben wij content ontwikkeld ter promotie van evenementen, zoals de uitreiking van het Appeltje van Oranje, NLdoet en Burendag.

WERKWIJZE

Om een goed beeld te krijgen van het betreffende project voeren wij uitgebreide gesprekken met projectleiders en potentiële hoofdpersonen. Samen met de hoofdpersoon en het Oranje Fonds wordt de invalshoek van het verhaal bepaald. De cameraman en regisseur nemen de interviews en beelden in één dag op. De beelden worden gemonteerd tot een korte video van 1,5 minuut.

Bij de promotie van evenementen hebben we conceptueel meegedacht over de vorm en inhoud van de content. Zo zijn wij samen tot unieke concepten gekomen die mensen in beweging hebben gezet.

RESULTAAT

Korte en krachtige portretvideo’s van mensen die hun persoonlijke verhaal vertellen. In de video’s wordt de kijker meegenomen in de ontwikkeling van het personage. Door de korte lengte zijn deze video’s uitermate geschikt voor gebruik op Social Media.

“Wij werken graag met Verhalen die verbinden omdat ze flexibel zijn, de juiste toon weten te vinden en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Het schakelen gaat snel en de communicatie verloopt prettig.”

Nerina Vilchez – Oranje Fonds