Psychologie Magazine

Klantcase
VRAAG

Ter promotie van een interviewreeks in Psychologie Magazine, zijn wij gevraagd om een portretvideo van Annika te maken. Annika is in het dagelijks leven hotelmanager, maar in het weekend verkleedt zij zich als haar alter ego: de wolf.

WERKWIJZE

In een telefonisch voorgesprek is Annika geïnterviewd, waarna in samenwerking met de redacteur van Psychologie Magazine het script is geschreven. De video-opnames vonden plaats in een studio, waarbij wij verantwoordelijk waren voor de juiste belichting en ‘look-and-feel’ die past bij Psychologie Magazine (o.a. door gebruik te maken van een kenmerkend kleurrijk achtergrondscherm).

In het interview probeert Marlette erachter te komen wie Annika werkelijk is. Waarom verkleedt zij zich als wolf? Hoe wordt er door de omgeving op haar gereageerd en hoe voelt het om in de huid van een wolf te kruipen?

RESULTAAT

Een intiem en persoonlijk videoportret dat op social media wordt gepubliceerd.

“Verhalen die verbinden vertelt met video persoonlijke verhalen, die heel dichtbij komen en je echt raken. Voor de videoportretten voor Psychologie Magazine doet Marlette zelfstandig de productie: van het interviewen van (ook vaak kwetsbare) mensen over persoonlijke onderwerpen, tot camera, regie en montage. Zij is een van de zeldzame mensen aan wie je dit met een gerust hart allemaal kunt overlaten.”

 

Saskia Decorte – Psychologie Magazine