Referenties

“Ik vond het filmpje in één woord: geweldig! We hebben het al tig keer bekeken. We krijgen er geen genoeg van.”
Shari van den Hout, Stichting Present.


“Haar goede voorbereiding, prettige interactie met collega’s en inlevingsvermogen maakt dat Marlette ons altijd verrast met inspirerende artikelen.” 
Patricia van der Steen, CB.


Ideeën goed uitwerken tot een sterk en uniek concept is het talent van Marlette. Ze luistert naar je en maakt er een prachtig visueel verhaal van. Fijn en prettig om met haar samen te werken.”
Shahab Ahmadi Pour, Vitaminstore.


“Wat een prachtig filmpje, precies zoals ik hoopte dat het zou worden.”
Rebecca van ‘t Veld, Oranje Fonds.


“Het viel me op dat Marlette zorgvuldig te werk gaat. Ze neemt er de tijd voor om mensen op hun gemak te stellen voor ze gaat filmen en dat merk je aan het resultaat. Door de goede vragen te stellen bij interviews, ontlokt ze antwoorden die er toe doen, zodat je geboeid blijft kijken naar het resultaat.”
Nini Viëtor, ThuisSignaal.


“Wij werken graag met Marlette omdat ze flexibel is, de juiste toon weet te vinden en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het schakelen gaat snel en de communicatie verloopt prettig.”
Nerina Vilchez, Oranje Fonds.


“Marlette heeft het talent je te laten stralen voor de camera.”
Ernestine Numan, coach.


“Als bedrijfsjournalist bij Garansys creëert Marlette zelfstandig en energiek passende content voor ons. Het mooie aan Marlette vind ik dat ze niet alleen heel snel zaken oppakt maar overal onbevangen en open op afstapt. En het menselijke, verbindende aspect vergeet ze nooit.”
Marjon Vermeulen, Garansys.